Spring navigationen over og gå direkte til indhold

Bæredygtig konkurrencekraft, modul 3

Tilmeld dig modul 3 på Næstved Erhvervs og Sparekassen Sjælland-Fyns bæredygtighedsforløb og lær, hvordan du kan bruge din grønne omstilling aktivt i din kommunikation og samtidig undgå greenwashing!

Sparekassen Sjælland-Fyn og Næstved Erhverv tilbyder et spændende kursusforløb i 3 dele. Modul 1 er en workshop om bæredygtig forretningsudvikling. Modul 2 har fokus på bæredygtighedsrapportering og dokumentation i praksis. Og endelig så slutter forløbet med modul 3 om, hvordan du strategisk kan kommunikere dine bæredygtighedstiltag. Det er ikke et krav at du deltager på alle 3 moduler - Du kan til- og fravælge moduler, som det passer dig bedst.

Bæredygtig kommunikation i praksis

Tilmeld dig modul 3 og bliv klogere på, hvordan du som virksomhed kan bruge din virksomheds grønne omstilling proaktivt i din eksterne og interne kommunikation. Vi ser på, hvordan du kan kommunikere dit arbejde med bæredygtighed på en måde således, at det øger din konkurrencekraft og din brandværdi. Men modulet handler også om, hvordan du undgår de mange faldgruber, som også findes, hvis du vil profilere dig på at være en grøn virksomhed. Der er nemlig hårdfine grænser for, hvornår du ender ud i greenwashing eller er på kant med loven.

Deltag og få følgende med hjem:

  • Grundig forståelse for den gældende markedsførings- og EU-lovgivning.
  • Indspark til, hvordan du laver en grøn kommunikationsstrategi.
  • Overblik over ting du må og ikke må, når vi taler bæredygtig kommunikation.
  • Best practice-eksempler på bæredygtig kommunikation.

Få en samlet oversigt og informationer her.

Undervisere

Modul 3 på forløbet bliver faciliteret af Jonathan Jakobsson og Naja Schultz Petersen fra konsulentfirmaet Transition. Transition blev grundlagt i 2014 for at accelerere omstillingen til det bæredygtige samfund gennem rådgivning af virksomheder, offentlige organisationer og borgere. Transition laver tekniske screeninger, rådgiver strategisk og kobler dataanalyser og kommunikation med antropologiske indsigter, fordi mennesker skal realisere omstillingen.

Sidste mulighed for tilmelding

Det er gratis at deltage i arrangementet, men du skal tilmelde dig på forhånd - senest den 25. oktober 2024! Der er begrænset antal pladser, som vil blive tildelt efter først-til-mølle-princippet.

INFO

Tidspunkt

Onsdag den 30. oktober 2024
Kl. 08.30 - 13.00

Sted

Sparekassen Sjælland-Fyns lokaler.
Grønnegade 20, 4700 Næstved

Pris

Gratis inkl. forplejning.
Der serveres en let morgenmad og frokost.

Har du spørgsmål til arrangementet?

Så kontakt kommunikationskonsulent Jørgen Michael Rasmussen

SE OGSÅ...

Aktuelle kurser

Se listen over alle aktuelle arrangementer i Næstved Erhvervs regi.

Mere information...

Få hjælp til tilskudsmidler og EU-støtte

Skal du i kontakt med Næstved Erhverv?

Få hjælp til GDPR

Forening vil bidrage til udviklingen i Næstved Kommune