Spring navigationen over og gå direkte til indhold

Bæredygtig konkurrencekraft, modul 1

Tilmeld dig modul 1 på Sparekassen Sjælland-Fyn & Næstved Erhverv bæredygtighedsforløb og lær, hvordan bæredygtig forretningsudvikling kan betyde besparelser, øget konkurrencekraft og skabe nye forretningsmuligheder.

Sparekassen Sjælland-Fyn og Næstved Erhverv tilbyder et spændende kursusforløb i 3 dele. Modul 1 er en workshop om bæredygtig forretningsudvikling. Modul 2, som ligger i september, har fokus på bæredygtighedsrapportering og dokumentation i praksis. Og endelig så slutter forløbet med modul 3 om, hvordan du strategisk kan kommunikere dine bæredygtighedstiltag. Det er ikke et krav at du deltager på alle 3 moduler - Du kan til- og fravælge moduler, som det passer dig bedst.

Din vej til bæredygtig forretningsudvikling

Bæredygtig forretningsudvikling kan både give din virksomhed besparelser, øge konkurrencekraften og skabe nye forretningsmuligheder. Men hvordan kommer man i gang? Og hvor skal man starte? Som deltager i denne workshop får du en grundlæggende forståelse for bæredygtighed og hvilke krav, der kommer til at påvirke din virksomhed i de kommende år.

Deltag og få følgende med hjem:

  • Et overblik over bæredygtighed og ESG – ud fra et forretningsperspektiv.
  • Et overblik over eksisterende lovkrav, og hvordan de kommer til at påvirke din virksomhed.
  • Indspark til, hvordan du kan fremtidssikre og udvikle din virksomhed.
  • Netværk og dialog om emnet med andre lokale virksomheder.
  • En nedskrevet handlingsplan, der sætter fokus på din bæredygtige forretningsudvikling.

Få en samlet oversigt og informationer her.

Undervisere

Modul 1 på forløbet bliver faciliteret af de dygtige konsulenter fra DEM. DEM Rådgivende ingeniører og konsulenter er en erfaren specialistvirksomhed, som hjælper offentlige og private virksomheder med at sikre optimale indeklimaforhold, udvikle energieffektive ejendomme samt at imødekomme de mange udfordringer i den grønne omstilling. FN’s verdensmål er en del af DEM's DNA og forretningskoncept, og derfor arbejder virksomheden med både miljømæssig, social og økonomisk bæredygtighed.

Sidste mulighed for tilmelding

Det er gratis at deltage i arrangementet, men du skal tilmelde dig på forhånd - senest den 24. maj 2024! Der er begrænset antal pladser, som vil blive tildelt efter først-til-mølle-princippet.

INFO

Tidspunkt

Onsdag den 29. maj 2024
Kl. 08.30 - 13.00

Sted

Sparekassen Sjælland-Fyns lokaler.
Grønnegade 20, 4700 Næstved

Pris

Gratis inkl. forplejning.
Der serveres en let morgenmad og frokost.

Har du spørgsmål til arrangementet?

Så kan du altid kontakte erhvervskonsulent Kristian Fischer Pedersen.

SE OGSÅ...

Bæredygtig konkurrencekraft modul 2

Workshoppen handler om indsamling af data og dokumentation i form af ESG-rapportering. Bæredygtighedsrapportering og dokumentation er med til at sikre, at I beholder jeres relevans for kunder og leverandører.

Mere information...

På jagt efter en erhvervsgrund?

Skal du i kontakt med Næstved Erhverv?

Næstved Erhvervs netværk af private rådgivere

Hjælp til grøn omstilling