Spring navigationen over og gå direkte til indhold

Næstved Erhverv er en aktiv del af skabelsen af Foreningen Næstved Ejendomsforum

Et stærkt hold af lokale investorer, rådgivere, udviklere og Næstved Erhverv er gået sammen om, at stifte Næstved Ejendomsforum.

Målsætningen for det nye forum er at skabe et tættere samarbejde, en større lokal koordinering og et fælles fokus på at styrke byudvikling og ejendomsinvestering i Næstved Kommune.

Foreningens medlemmer arbejder alle i det daglige med ejendomsinvesteringer, byggeri og byudvikling, herunder rådgivere indenfor de specifikke arbejdsområder.

Næstved Ejendomsforum har en formuleret ambition om upolitisk at bidrage til udviklingen i Næstved Kommune, gennem de mange kompetencer, som medlemmerne i fællesskab besidder. 

Frederik Hansen fra Fly Ejendomme mener, at et tættere samarbejde mellem kommune, udviklere og investorer er det eneste rigtige for Næstved by: "Vi er gået ind i Næstved Ejendomsforum, fordi vi tror på, at en god dialog kan bidrage til at tiltrække investorer og spændende virksomheder til byen. I min optik har Næstved et stort potentiale for vækst og for at øge den igangværende tilflytning."

Birgit Rasmussen fra CASA Arkitekter supplerer: "Med det nye Næstved Ejendomsforum får investorer, ejendomsudviklere og rådgivere et nyt værdifuldt tværfagligt forum – et sted at mødes. I netværket kan vi udveksle inspiration, og vi kan invitere til en frugtbar fælles dialog med beslutningstagere. Netværket kan også give mulighed for inspirationsture, opdatering af bæredygtigheds-håndtering, dialog om transformation i byrummet og meget mere.

Endelig siger Michael Kristiansen, investeringschef i Næstved Erhverv, følgende om tiltaget: "Næstved Ejendomsforum kommer til at gøre en stor forskel i dialogen mellem investorer, Næstved Erhverv og Næstved Kommune. Vi bliver en ”go to” platform, som kan give vigtige input ift. tendenser, trends og udviklingen helt ned på gadeniveau i Næstved. Det er væsentligt og vigtigt med det tætte samarbejde for Næstveds udvikling".

Vil du vide mere om Foreningen Næstved Ejendomsforum? Så kan du besøge deres hjemmeside:

Har du nogle spørgsmål?

Kontakt Michael Kristiansen

SE OGSÅ...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag de seneste nyheder, arrangementer og invitationer direkte i din indbakke

Aktuelle kurser

Se listen over alle aktuelle arrangementer i Næstved Erhvervs regi.

Mere information...

Vi har en bred række af tilbud til dig

Se en lille film om Næstved Erhverv

Hvem er ArbejdskraftAlliancen?

Tilskudsmidler & projektstøtte