Spring navigationen over og gå direkte til indhold

Opstart af virksomhed

Drømmer du om at starte egen virksomhed op? Så kan du få vejledning hos Næstved Erhverv om, hvordan du kommer godt i gang. Book gerne et gratis vejledningsmøde.

Der er mange ting, som man skal have styr på i en nystartet virksomhed og der er ingen grund til at begå de klassiske begynderfejl, hvis du kan undgå det!

Derfor er det en god idé at konsultere Næstved Erhverv i din startfase for konstruktiv sparring. Den vejledning, som du får hos Næstved Erhverv, er gratis, uvildig og fortrolig - og du er velkommen til at booke flere møder med Vivi.

Du kan f.eks. få rådgivning om: 

 • Virksomhedsformer
 • Forretningsmodel
 • Forretningsplan
 • Økonomi
 • Finansiering og støttemuligheder
 • Budgettering og regnskab
 • Skatteregler
 • Online-tilstedeværelse
 • Salg og markedsføring
 • Brug af sociale medier
 • Rekruttering
 • Samt alt det praktiske, såsom registrering af CVR-nummer og nødvendige tilladelser og certificeringer ifm. opstart.

Mød erhvervskonsulent Vivi Johansen

Vi hjælper dig i gang og videre

Vivi Johansen har selv været iværksætter og ved, hvad der kræves, når man skal rulle en virksomhed i gang helt fra bunden. Hun giver dig gratis sparring på din forretningsidé, hjælper dig i gang med din forretningsplan, budget eller hvad du har brug for, giver dig gode råd og kan hjælpe dig videre til kurser, events eller gratis rådgivning hos de lokale rådgivere, som lige præcis din virksomhed  kan få gavn af. Det kan også være, at du har behov for gode råd i forbindelse med ansættelse af din første medarbejder?

Bemærk at du ikke behøver et CVR-nummer for at kunne henvende dig til Næstved Erhverv og ingen henvendelser er for store eller for små.

Har du behov for at finde frem til relevante sagsbehandlere eller afdelinger i Næstved kommune, kan Vivi også hjælpe dig det rigtige sted hen.

Næstved Erhverv tilbyder ikke lange coachingforløb men du er velkommen til at booke flere møder med Vivi, hvis du har behov. Mange virksomheder vender ofte tilbage til Næstved Erhverv for vejledning på forskellige tidspunkter af virksomhedens udvikling. Vi har ansat en række Erhvervskonsulenter med forskellige fagspecialer, hvilket kan komme dig som erhvervsdrivende til gavn. Og vi udbyder løbende seminarer eller kurser målrettet førstegangs-iværksættere.

Vi har fokus på at give dig værdi

Vi gør en dyd ud, at det skal være trygt og værdiskabende at henvende sig til Næstved Erhverv. Vi tager alle henvendelser seriøst, finder frem til, hvad du som iværksætter har behov, for at kunne komme videre og vi giver dig en ærlig feedback. Vil lytter, vejleder, motiverer og giver dig brugbare redskaber. Du får desuden et overblik over de lokale og erhvervsfremmesystemets tilbud til dig som iværksætter. Det kan også være adgangen til tilskudsmidler.

Har du behov for at finde frem til relevante sagsbehandlere eller afdelinger i Næstved kommune, kan vi også hjælpe dig det rigtige sted hen. Læs mere her.

Kvikguide til pitch af din forretningsidé

Som iværksætter er det vigtigt, at du kan sælge din idé og dit projekt på en overbevisende måde. 

 

Book et møde med Vivi

Kontakt erhvervskonsulent Vivi Johansen for mere information om opstart af virksomhed.

SE OGSÅ...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag de seneste nyheder, arrangementer og invitationer direkte i din indbakke

Aktuelle kurser fra
Næstved Erhverv

Møde med eksterne rådgivere

Netværk af private rådgivere

Hos Næstved Erhverv tilbyder vi gratis vejledning til iværksættere og virksomheder. Efter et møde med en erhvervskonsulent fra Næstved Erhverv kan du få adgang til 2 timers gratis, indledende rådgivning hos en ekstern rådgiver fra vores netværk.

Ny viden om bæredygtig forretningsudvikling

Mere information...

Tilmeld dig kommunens nye udbudsportal

Mød Næstved Erhvervs bestyrelse

Gode råd til salg & markedsføring

Tilskudsmidler & projektstøtte