Spring navigationen over og gå direkte til indhold

Netværk af private rådgivere

Næstved Erhverv A/S giver dig adgang til eksterne private rådgivere, som gennem to timers gratis rådgivning kan hjælpe dig videre.

Hos Næstved Erhverv tilbyder vi gratis vejledning til iværksættere og virksomheder. Efter et møde med en erhvervskonsulent fra Næstved Erhverv kan du få adgang til 2 timers gratis, indledende rådgivning – såfremt du har behov for rådgivning.

Det kan eksempelvis være rådgivning hos en revisor, markedsføringsspecialist eller advokat.

Vi samarbejder med rådgivere inden for følgende brancher:

  • Revisorer
  • Advokater
  • Rådgivere i salg og markedsføring
  • Banker
  • Rådgivere indenfor forretningsplan og konceptudvikling
  • Rådgivere indenfor HR

Revisorrådgivning

RÅDGIVER

Beierholm

Beierholm Statsautoriseret Revisionspartnerselskab med kontor i Næstved beskæftiger sig med blandt andet opstart af virksomhed, bogholderi, økonomistyring, regnskab, skat, moms og afgifter samt køb/salg af virksomhed.

     

RÅDGIVER

Multi Revision

Multi Revision er et statsautoriseret revisionskontor i Næstved med 17 ansatte. De hjælper små og mellemstore virksomheder med alt inden for bogføring, regnskab, revision, skat, moms og anden virksomhedsrådgivning.

                   

RÅDGIVER

Kvalitets Revision

Multi Revision er et statsautoriseret revisionskontor i Næstved med 17 ansatte. De hjælper små og mellemstore virksomheder med alt inden for bogføring, regnskab, revision, skat, moms og anden virksomhedsrådgivning.

         

               

RÅDGIVER

PwC

PwC er et revisions- og rådgivningshus, der primært arbejder med rådgivning af virksomhedsejere inden for blandt andet økonomi, afgifter, skat, moms og regnskab.

 

           

                    

RÅDGIVER

Dansk Revision

Med over 350 partnere og medarbejdere har du adgang til alle de kompetencer, du kan få brug for i din virksomhed. Samtidig nyder du godt af, at vores 28 kontorer er lokalt forandret i de byer, hvor vi har hjemme. Det betyder, at vi er tættere på. Du har direkte adgang til vores partnere, og du vil opleve, at vi er mere involveret i din forretning. For på den måde kan vi bedre skabe værdi for dig.

 

                       

                    

RÅDGIVER

Revision-Centret Aps

Revisions-Centeret med adresse i Næstved har deres primære kompetencer inden for regnskab, revision, administration, skat, generationsskifte og vækstvirksomheder.

 

           

                    

RÅDGIVER

ABL regnskab Aps

ABL Regnskab er et lille konsulentfirma, der hjælper alt fra små til store virksomheder med regnskab og økonomi. Vi dækker hele paletten lige fra bogholderi til regnskab, skat, moms og økonomistyring. Vi kan også rådgive og hjælpe med virksomhedsopstart, herunder at finde det rette setup, ledelse og forretningsudvikling, samt det at drive en nystartet eller etableret virksomhed.

Advokatrådgivning

 

             

                    

RÅDGIVER

ADVODAN

ADVODAN i Næstved har speciale i rådgivning om ansættelsesret, virksomhedsopstart, kontrakter og køb og salg af virksomheder, rekonstruktion (af en nødlidende virksomhed), selskabskonstruktioner og virksomhedsformer, lejeret og markedsføringsret.

 

                         

                    

RÅDGIVER

Advokatfirmaet John Larsen Aps

Med over 350 partnere og medarbejdere har du adgang til alle de kompetencer, du kan få brug for i din virksomhed. Samtidig nyder du godt af, at vores 28 kontorer er lokalt forandret i de byer, hvor vi har hjemme. Det betyder, at vi er tættere på. Du har direkte adgang til vores partnere, og du vil opleve, at vi er mere involveret i din forretning. For på den måde kan vi bedre skabe værdi for dig.

 

           

                    

RÅDGIVER

DreistStorgaard Advokater A/S

DreistStorgaard Advokater yder juridisk rådgivning inden for alle aspekter af erhvervsjuraen, herunder etablering af selskaber, ansættelsesret, selskabsretlige omstruktureringer, køb og salg af virksomheder, finansiering, lejeret, markedsføringsret, persondataret samt udarbejdelse af kommercielle aftaler.

Rådgivning i salg og markedsføring

 

                     

                    

RÅDGIVER

Hallas Grafisk Design

Hallas Grafisk Design yder rådgivning om grafisk design til print og online. Vi tilbyder grafiske løsninger på visuel identitet - logo, visitkort, brochurer m.m., skiltedesign, webdesign og programmering.

RÅDGIVER

Remisen Næstved

Remisen er et iværksættermiljø i Næstved. Udover at have et iværksættermiljø, rådgiver de også i digitalisering herunder markedsføring gennem sociale medier både organisk og betalt, grafisk design, strategier, contentgenerering og webdesign.

                            Synergi_Logo

RÅDGIVER

Synergi

Synergi er et lokalt fullservice bureau, der hjælper virksomheder med grafisk design, webdesign, programmering og online markedsføring.

             Webton_Logo

RÅDGIVER

Webton

Webton hjælper (primært) danske SMV’er inden for hjemmesider, webshops, grafisk design og markedsføring på Google og sociale medier.

                  SkarptSprog_Logo

RÅDGIVER

Skarpt Sprog

SkarptSprog.dk hjælper jeres virksomhed til at kommunikere klart, skabe et stærkt brand og varetage jeres interesser i offentligheden gennem PR. Vi arbejder med din virksomheds historier og vinkler dem til pressen, hjemmeside, sociale medier og politiske aktører.

    WillMedia_Logo

RÅDGIVER

WillMedia

Vi er specialister i at producere film og billeder, der fanger din opmærksomhed og går lige til sagen. Willmedia er et medieproduktionsselskab, som leverer skræddersyede reklamefilm, videoabonnementer, pakkeløsninger og større mediekampagner. Vi hjælper virksomheder med præcist at ramme deres målgruppe og vi leverer altid et top-professionelt produkt.

               Voksevaerket_Logo

RÅDGIVER

Voksevaerket ApS

I Voksevaerket arbejder vi som en ekstern holistisk marketingafdeling, der i samarbejde med dig varetager din virksomheds markedsføring lige fra planlægning og strategi til eksekvering. Vi arbejder desuden primært med resultatbaserede modeller, hvorfor vores samarbejdspartnere er virksomheder vi tør stå inde for.

                 ReneHansen_Logo

RÅDGIVER

Rene Hansen

Hos René Hansen arbejder vi med strategisk digital rådgivning, med fokus på alle dele af den digitale vækststrategi for SMV segmentet.

          SeeSafe_Logo

RÅDGIVER

SeeSafe IT

SeeSafe IT er en IT-leverandør og kompetencehus, der primært arbejder inden for IT-infrastruktur, IT-sikkerhed og trådløst netværk. Vi hjælper virksomheder og organisationer med at styrke deres arbejdsprocesser, via skræddersyede og effektive IT-løsninger. SeeSafe IT leverer ydermere professionelle konsulentydelser til identificering af sårbarheder, risikovurdering og toleranceniveau, samt optimering af IT-sikkerhed – hvilket er altafgørende for vækst og modstandsdygtighed.

Bankrådgivning

           MønsBank_Logo

RÅDGIVER

Møns Bank

Møns Bank med filial i Næstved har et stort kendskab til virksomhedsopstart, markedet som erhvervsdrivende og et kæmpe netværk. Møns Bank er gode til at finde løsninger sammen med kunden.

                Nykredit_Logo

RÅDGIVER

Nykredit

Nykredit Erhvervsbank med afdeling i Næstved tilbyder både bank, realkredit, investering, leasing og forsikring. Som erhvervskunde får du sparring og rådgivning samt en masse kundefordele.

    SparekassenSjællandFyn_Logo

RÅDGIVER

Sparekassen Sjælland-Fyn

Sparekassen Sjælland-Fyn kan med deres filial i Næstved hjælpe virksomheder med finansiering, økonomisk rådgivning, strategi og ledelse samt forretningsudvikling.

              SydBank_Logo

RÅDGIVER

Sydbank

Sydbank og deres afdeling i Næstved kan rådgive virksomheder gennem hele deres livscyklus. De rådgiver om strategi og forretningsudvikling i hele værdikæden. De hjælper også med at koble de nødvendige faglige kvalifikationer og kompetencer på og tilbyder diverse bankydelser efter behov.

Rådgivning om forretningsplan og konceptudvikling

RÅDGIVER

Avernus ApS 

Avernus er et konsulenthus i Næstved, der rådgiver om forretningsudvikling, daglig drift, regnskab, bogføring og ledelse af mindre virksomheder.

       Nordic_Leadership_Logo

 

RÅDGIVER

Nordic Leadership

Nordic Leadership rådgiver deres kunder inden for strategi, salg, digital markedsføring, ERP-implementering og værdikædeoptimering. De har erfaring med mange forskellige brancher og har fokus på at skabe effektivitet og øget produktivitet hos SMV’er.

            Funding2Learn_Logo

 

RÅDGIVER

Funding2Learn

Funding2Learn rådgiver virksomheder om strategi, ledelse og organisationsudvikling. De hjælper endvidere virksomheder med at gøre brug af forskellige støtteordninger. Funding2Learn hjælper også med ansøgninger til projektmidler med henblik på innovation, grøn omstilling mv.

                  MH_Ledelse_Logo

 

RÅDGIVER

MH Ledelse

MH Ledelse tilbyder ydelser indenfor procesoptimering, produktrentabilitet, fokus på øget indtjening, salgsmodning,  køb / salg af virksomheder og kundetilfredshedsundersøgelser. MH Ledelse er ligeledes godkendte som konsulent i projekterne “SMV Digital”, "SMV:PRO", “Digitale veje til vækst” og “Digital Ledelses Kultur”.

       

 

RÅDGIVER

Senva Aps

Jeg repræsenterer en rådgivningsvirksomhed i Haslev. Vi arbejder med forretningsudvikling der giver mening og værdi. Hos Senva hjælper vi ledere og virksomheder med at få opfyldt deres behov og ambitioner – blandt andet gennem profitabel vækst og fremtidssikring, forbedret top- og bundlinje, og værdiskabende digitalisering.

Vi rådgiver om forretningsudvikling og strategi, organisation og kultur (herunder også ledelse), salgsoptimering, digital transformation, driftsoptimering og styring, fremtidssikring, køb, salg og fusion, og rekruttering

       IT Operators Logo

 

RÅDGIVER

IT Operators

IT Operators beskæftiger sig med IT-Drift, service og support. Deres spidskompetencer ligger inden for feltet proces og digitalisering, typisk med IT som værktøjet.

       T2Management_Logo

 

RÅDGIVER

T2-Management

T2-Management er en lokal konsulentvirksomhed, som arbejder med rådgivning, sparring og udvikling af virksomheder og iværksættere. Primære kompetenceområder er udvikling af virksomhedens ressourcer samt kompetencer, organisationsudvikling og ledelsessparring.

        Signifinans_Logo

 

RÅDGIVER

Signifinans ApS

Mangler du overblik og bedre forståelse af økonomien i din virksomhed? Står du med en kritisk opsigelse, eller mangler du hænder grundet vækst? Står du måske overfor et strategisk projekt og ønsker du en kompetent sparringspartner i øjenhøjde – der hjælper dig hele vejen? Hvis du kan svare ja til ovenstående – så læs videre herunder. Signifinans er et professionelt konsulenthus der hjælper sine kunder med en bred vifte af services. Vi leverer værdiskabende sparring og transparente løsninger, som bidrager til, at vores kunder kommer helt tæt på deres forretning, således at bedre beslutninger kan tages.

             Proveny_Logo

 

RÅDGIVER

Proveny ApS

Hos Proveny arbejder vi med ledelsesudvikling på alle niveauer, samt udvikling og optimering af teams.

     

RÅDGIVER

MR-C2 ApS

MR-C2 er din lokal forankrede rådgivningsvirksomhed, der står klar til at hjælpe dig med at udvikle og optimere din forretning i form af strategi, salg og organisation. Står du overfor at skulle etablere bestyrelse eller finde nye medlemmer med rette kompetencer så er jeg ligeledes din fortrolige sparringspartner.

            Lekon_Rådgivning_Logo

 

RÅDGIVER

Lekon Rådgivning

Lekon Rådgivning hjælper virksomheder med autorisation og anerkendte ISO-standarder – kvalitet, miljø og arbejdsmiljø samt KLS-systemer til VVS, El-installatører og kloakmestre.

              MCA Consulting Logo

 

RÅDGIVER

MCA Consulting

MCA Consulting beskæftiger sig med rådgivning og projektledelse indenfor IT og har gennemført flere SMV Digital projekter.

 

                 

                    

RÅDGIVER

Agilex

Agilex hjælper dig med digitalisering af jeres forretningsmodel og produkter. Vi rådgiver indenfor kunstig intelligens (AI), automatiseringer, Prototyper og softwareudvikling. 2 timers sparring foregår i jeres virksomhed ud fra en konkret problemstilling. Er du iværksætter kan vi bidrage med at gå fra ide til visualisering til eksekvering.

Agilex er tidligere kendt som Holder 100.

HR-rådgivning

         Anzet Logo

 

RÅDGIVER

Anzet A/S

Anzet A/S har hovedsæde i Næstved og hjælper virksomheder på hele Sjælland indenfor Vikar, Rekruttering og HR-support. De hjælper både små og mellemstore virksomheder, samt de største virksomheder på Sjælland.

     Avernus People Logo

 

RÅDGIVER

Avernus People

Avernus People rådgiver blandt andet i fastholdelse og trivsel af medarbejdere, personalepolitikker, sygefravær, overenskomster og kontrakter.