Spring navigationen over og gå direkte til indhold

Bæredygtig konkurrencekraft, modul 2

Tilmeld dig modul 2 på Næstved Erhvervs og Sparekassen Sjælland- Fyns bæredygtighedsforløb og lær mere om, hvordan ESG-rapportering kan bidrage til at fremtidssikre din fremtid, forbedre bundlinjen, øge konkurrenceevnen og styrke din virksomheds brand.

Sparekassen Sjælland-Fyn og Næstved Erhverv tilbyder et spændende kursusforløb i 3 dele. Modul 1 er en workshop om bæredygtig forretningsudvikling. Modul 2 har fokus på bæredygtighedsrapportering og dokumentation i praksis. Og endelig så slutter forløbet med modul 3 om, hvordan du strategisk kan kommunikere dine bæredygtighedstiltag. Det er ikke et krav at du deltager på alle 3 moduler - Du kan til- og fravælge moduler, som det passer dig bedst.

Bæredygtighedsrapportering og dokumentation i praksis

Modul 2 er en workshop, som handler om indsamling af data og dokumentation i form af ESG-rapportering. Bæredygtighedsrapportering og dokumentation er med til at sikre, at I beholder jeres relevans for kunder og leverandører. Hvad er vigtigt at have fokus på? I dette modul arbejder vi med de krav, der potentielt kan påvirke din virksomhed i de kommende år, og hvordan vi skal rapportere dem til kunder og samarbejdspartnere.

Deltag og få følgende med hjem:

  • Forståelse af ESG-rapportering og forskellige modeller.
  • Kendskab til en væsentligheds vurdering af indsatsområder til rapportering.
  • Værktøjer og læring til indsamling af data og dokumentation.
  • Metoder til hvordan man opsætter målsætning og måler på rapporteringspunkter.
  • Overblik over tilskudsordninger.

Få en samlet oversigt og informationer her.

Undervisere

Modul 2 på forløbet bliver faciliteret af de dygtige konsulenter fra DEM. DEM Rådgivende ingeniører og konsulenter er en erfaren specialistvirksomhed, som hjælper offentlige og private virksomheder med at sikre optimale indeklimaforhold, udvikle energieffektive ejendomme, samt at imødekomme de mange udfordringer i den grønne omstilling. FN’s verdensmål er en del af DEM's DNA og forretningskoncept, og derfor arbejder virksomheden med både miljømæssig, social og økonomisk bæredygtighed.

Sidste mulighed for tilmelding

Det er gratis at deltage i arrangementet, men du skal tilmelde dig på forhånd - senest den 30. august 2024! Der er begrænset antal pladser, som vil blive tildelt efter først-til-mølle-princippet.

INFO

Tidspunkt

Onsdag den 4. september 2024
Kl. 08.30 - 13.00

Sted

Sparekassen Sjælland-Fyns lokaler.
Grønnegade 20, 4700 Næstved

Pris

Gratis inkl. forplejning.
Der serveres en let morgenmad og frokost.

Har du spørgsmål til arrangementet?

Så kan du altid kontakte erhvervskonsulent Kristian Fischer Pedersen

SE OGSÅ...

Bæredygtig konkurrencekraft modul 3

Workshoppen handler om hvordan du som virksomhed kan bruge din virksomheds grønne omstilling proaktivt i din eksterne og interne kommunikation. Vi ser på, hvordan du kan kommunikere dit arbejde med bæredygtighed på en måde således, at det øger din konkurrencekraft og din brandværdi.

Mere information...

Få et gratis AI-tjek

Skal du i kontakt med Næstved Erhverv?

Positiv udvikling for Næstved Erhverv

Hjælp til grøn omstilling