Spring navigationen over og gå direkte til indhold

Ny investeringskonsulent hos Næstved Erhverv

Næstved Erhverv forstærker sin indsats med henblik på at tiltrække virksomheder og investeringer til Næstved Kommune.

I dag d. 2. januar byder vi i Næstved Erhverv velkommen til Mathias Kirkemann Bergstrøm som ny investeringskonsulent. Mathias kommer til at arbejde tæt sammen med Næstved Erhvervs investeringschef Michael Kristiansen om at tiltrække virksomheder og nye investeringer til Næstved Kommune.

”Ansættelsen af Mathias giver os mulighed for at være endnu mere opsøgende i markedet, og sikre endnu flere virksomhedsetableringer og investeringer i bolig- og erhvervsbyggeri og byudvikling.”, siger direktør for Næstved Erhverv Rasmus Holst Sørensen.

Mathias Kirkemann Bergstrøm kommer til Næstved Erhverv fra en stilling som ejendomsmægler hos firmaet Lillienhoff med ansvar for Midt-, Vest- og Sydsjælland samt Lolland Falster. Hos Næstved Erhverv vil han især komme til at arbejde med udvikling af bymidten i Næstved.

Mathias Kirkemann Bergstrøm er uddannet finansassistent i et pensionsselskab, har videreuddannet sig til ejendomsmægler og har også taget en bestyrelsesuddannelse hos Board Company. Han har haft egen forretning, arbejdet intensivt med kreditvurderinger igennem en årrække og har et borgerligt ombud i Vurderingsankenævnet ift. nye ejendomsvurderinger.

Presser man Mathias hårdt til at sætte ord på sine personlige forcer, så fremhæver han selv evnen til at tale med alle typer af mennesker, evnen til at tænke kommercielt og kreativt og evnen til at se løsninger i stedet for begrænsninger.

Hos Næstved Erhverv glæder vi os over at have fået Mathias med ombord!

Rasmus Holst-Sørensen

Direktør

SE OGSÅ...

Mød de lokale Gazeller

Se hvilke virksomheder fra Næstved området, der er blevet kåret til Gazelle-virksomheder af Børsen her i 2023.

Få sparring til digitalisering af din virksomhed

Mere information...

Tilmeld dig Nytårskuren 2024

Mød Næstved Erhvervs bestyrelse

Din indgang til Kommunen

Læs Interviewet med Ove Höilund fra CNSLT