Spring navigationen over og gå direkte til indhold

"Næstved Erhvervs kurser giver mig både læring og netværk"

Vi møder Tanja Tofthøj til Næstved Erhvervs kursus om kernefortællinger.

Tanja har i det daglige virksomheden ”Tanja Tofthøj – A Better Life”, der tilbyder krops- og samtaleterapi. Det kan være i forhold til folk, der har ondt i kroppen, mennesker, der er ramt af stress og depressioner eller ældre, der trænger til at få noget livsenergi tilbage. Tanja har deltaget i flere af Næstved Erhvervs kurser og er glad for de mange tilbud.

”Jeg har løbende brugt Næstved Erhverv som sparringspartner i forhold til min forretningsudvikling, men jeg er også meget glad for Næstved Erhvervs kurser og workshops. Jeg får en masse givende læring. Hver gang oplever jeg, at kurserne sætter nogle tanker i gang hos mig, og at jeg bliver mere skarp på mig selv og min virksomhed”, fortæller Tanja.

”Men kurserne giver ikke kun faglige input”, pointerer Tanja, ”lige så vigtigt er det at møde ligesindede og få muligheden for at netværke. Jeg oplever hver gang, jeg deltager, at jeg får udvidet mit netværk og skabt nye samarbejdsrelationer.  Det kan være ensomt en gang i mellem, når man, som jeg, er et en-mands-firma og så er det inspirerende at få muligheden for at lære andre erhvervsdrivende at kende og få muligheden for at skabe lokale netværk. Endelig tænker jeg jo, at det er et fantastisk tilbud, at de fleste af Næstved Erhvervs kurser og workshops er gratis.

Tænker du også at ny inspiration og det at udvide dit netværk giver mening, så skulle du måske overveje at tilmelde dig Næstved Erhvervs kommende kursus om, hvordan man som virksomhed får størst udbytte ud af sin online-indsats. Læs mere om dette kursus via nedenstående link.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag de seneste nyheder, arrangementer og invitationer direkte i din indbakke

SE OGSÅ...

Aktuelle kurser

Se listen over alle aktuelle arrangementer i Næstved Erhvervs regi.

Mere information...

Opstart af virksomhed

Mød Næstved Erhvervs medarbejdere

Læs mere om hvordan vi kan hjælpe dig

Næstved Kommunes erhvervspolitik