Rådgivning

Har du brug for rådgivning fra de skarpeste hjerner? Så kan vi hjælpe dig.

Næstved Erhverv A/S giver dig adgang til private rådgivere, som gennem to timers gratis rådgivning kan hjælpe dig videre.

Sådan foregår det:

Hos Næstved Erhverv tilbyder vi gratis vejledning til iværksættere og virksomheder. Efter et møde med en erhvervskonsulent fra Næstved Erhverv kan du få adgang til 2 timers gratis, indledende rådgivning – såfremt du har behov for rådgivning.

Det kan eksempelvis være rådgivning hos en revisor, markedsføringsspecialist eller advokat.

Følgende rådgivere er med i samarbejdet:

Om Avernus ApS:

Avernus er et konsulenthus i Næstved, der rådgiver om forretningsudvikling, daglig drift, regnskab, bogføring og ledelse af mindre virksomheder.

Hjemmeside:

Om Engelsted Petersen:

Engelsted Petersen er et mindre revisionsfirma fra Næstved. De hjælper med regnskabsmæssig assistance og revision, men også rådgivning om virksomhedsopstart, forretningsudvikling, skat, omstrukturering, generationsskifte mv.

Hjemmeside:

Om Multi Revision:

Multi Revision er et statsautoriseret revisionskontor i Næstved med 17 ansatte. De hjælper små og mellemstore virksomheder med alt inden for bogføring, regnskab, revision, skat, moms og anden virksomhedsrådgivning.

Hjemmeside:

Om KvalitetsRevision:

KvalitetsRevision er et lokalt og godkendt revisionspartnerselskab, der kan hjælpe dig med hvordan du starter virksomhed og får styr på dit bogholderi, samt med regnskab, revision, skattemæssig rådgivning, omstrukturering, generationsskifte og meget andet, men også med hvordan du får et bedre overblik over din forretning og skaber en bedre bundlinje.

Hjemmeside:

Om PwC:

PwC er et revisions- og rådgivningshus, der primært arbejder med rådgivning af virksomhedsejere inden for blandt andet økonomi, afgifter, skat, moms og regnskab.

Hjemmeside:

Om Revision Vadestedet:

Revision Vadestedet er et lokalt revisionsfirma i Næstved, der primært rådgiver om regnskab, skat og revision.

Hjemmeside:

Om Revisions-Centret ApS:

Revisions-Centeret med adresse i Næstved har deres primære kompetencer inden for regnskab, revision, administration, skat, generationsskifte og vækstvirksomheder

Hjemmeside:

Om ABL Regnskab ApS:

ABL Regnskab er et lille konsulentfirma, der hjælper alt fra små til store virksomheder med regnskab og økonomi. Vi dækker hele paletten lige fra bogholderi til regnskab, skat, moms og økonomistyring. Vi kan også rådgive og hjælpe med virksomhedsopstart, herunder at finde det rette setup, ledelse og forretningsudvikling, samt det at drive en nystartet eller etableret virksomhed.

Hjemmeside:

Om ADVODAN:

ADVODAN i Næstved har speciale i rådgivning om ansættelsesret, virksomhedsopstart, kontrakter og køb og salg af virksomheder, rekonstruktion (af en nødlidende virksomhed), selskabskonstruktioner og virksomhedsformer, lejeret og markedsføringsret.

Hjemmeside:

Om Advokatfirmaet John Larsen:

Advokatfirmaet John Larsen rådgiver om erhvervsret – opstart af virksomhed – virksomhedsform – kontrakter – ansættelse m.v.

Hjemmeside:

Om DreistStorgaard Advokater A/S:

DreistStorgaard Advokater yder juridisk rådgivning inden for alle aspekter af erhvervsjuraen, herunder etablering af selskaber, selskabsretlige omstruktureringer, køb og salg af virksomheder, finansiering, lejeret, markedsføringsret, persondataret samt udarbejdelse af kommercielle aftaler.

Hjemmeside:

Om Ret&Råd Advokater:

Ret&Råd Advokater rådgiver indenfor de fleste områder af privat- og erhvervsret. Fokus er på erhvervsretten herunder særligt kontrakter, selskabsret tvister.

Hjemmeside:

Om Hallas Grafisk Design:

Hallas Grafisk Design rådgiver om grafisk, visuel identitet, løsninger til print eller online. De ydelser/produkter Hallas Grafisk Design tilbyder er f.eks. visuel identitet, brochure, visitkort, brevpapir, hjemmeside, annoncer, billedredigering, SEO osv.

Hjemmeside:

Om Holder 100:

Holder 100 er et lokalt, digital bureau i Næstved, der hjælper virksomheder med e-handel, online markedsføring, web- og softwareudvikling.

Hjemmeside:

Om Pram Kommunikation:

Som tekstforfatter og content specialist hjælper Pram Kommunikation virksomheder med at øge salget gennem tekster og indhold, der skaber flere konverteringer. For eksempel tekst og indhold til websites, e-mailkampagner og strategi for sociale medier.

Hjemmeside:

Om Remisen Næstved:

Remisen er et iværksættermiljø i Næstved. Udover at have et iværksættermiljø, rådgiver de også i digitalisering herunder markedsføring gennem sociale medier både organisk og betalt, grafisk design, strategier, contentgenerering og webdesign.

Hjemmeside:

Om Synergi Reklamebureau Webbureau:

Synergi Reklamebureau Webbureau er et lokalt fullservice reklame- og kommunikationsbureau. Deres primære arbejdsområder er grafisk design, webdesign, programmering og online markedsføring.

Hjemmeside:

Om Webton Danmark:

Webton hjælper (primært) danske SMV’er inden for hjemmesider, webshops, grafisk design og markedsføring på Google og sociale medier.

Hjemmeside:

Om SkarptSprog:

SkarptSprog.dk hjælper jeres virksomhed til at kommunikere klart, skabe et stærkt brand og varetage jeres interesser i offentligheden gennem PR. Vi arbejder med din virksomheds historier og vinkler dem til pressen, hjemmeside, sociale medier og politiske aktører.

Hjemmeside:

Om Let’s Consult:

Let’s Consult hjælper selvstændige, små virksomheder med at skabe online synlighed og tilstedeværelse.

Hjemmeside:

Om Møns Bank A/S:

Møns Bank med filial i Næstved har et stort kendskab til virksomhedsopstart, markedet som erhvervsdrivende og et kæmpe netværk. Møns Bank er gode til at finde løsninger sammen med kunden.

Hjemmeside:

Om Nykredit:

Nykredit Erhvervsbank med afdeling i Næstved tilbyder både bank, realkredit, investering, leasing og forsikring. Som erhvervskunde får du sparring og rådgivning samt en masse kundefordele.

Hjemmeside:

Om Sparekassen Sjælland:

Sparekassen Sjælland kan med deres filial i Næstved hjælpe virksomheder med finansiering, økonomisk rådgivning, strategi og ledelse samt forretningsudvikling.

Hjemmeside:

Om Sydbank Erhverv:

Sydbank Erhverv og deres afdeling i Næstved kan rådgive virksomheder gennem hele deres livscyklus. De rådgiver om strategi og forretningsudvikling i hele værdikæden. De hjælper også med at koble de nødvendige faglige kvalifikationer og kompetencer på og tilbyder diverse bankydelser efter behov.

Hjemmeside:

Om EP Management Consulting & Execution:

EP Management gennemfører kommerciel forretningsudvikling og forretningsvækst i ind og udland og løser finansieringsopgaver (Innobooster, Vækstfonden, Eksportrådet, Private investorer) for SMV’er og scaleups. Kernekompetencer er: Forretningsudvikling, salg og markedsføring, ledelse og organisation samt finansieringsveje.

Hjemmeside:

Om Griffins Nordic Leadership:

Nordic Leadership rådgiver deres kunder inden for strategi, salg, digital markedsføring, ERP-implementering og værdikædeoptimering. De har erfaring med mange forskellige brancher og har fokus på at skabe effektivitet og øget produktivitet hos SMV’er.

Hjemmeside:

Om Funding2Learn:

Funding2Learn rådgiver virksomheder om strategi, ledelse og organisationsudvikling. De hjælper endvidere virksomheder med at gøre brug af forskellige støtteordninger. Funding2Learn hjælper også med ansøgninger til projektmidler med henblik på innovation, grøn omstilling mv.

Hjemmeside:

Om MH Ledelse:

MH Ledelse tilbyder ydelser indenfor procesoptimering, produktrentabilitet, fokus på øget indtjening, køb / salg af virksomheder og kundetilfredsheds undersøgelser. MH Ledelse er ligeledes godkendte som konsulent i projekterne “SMV Digital”, “Digitale veje til vækst” og “Digital Ledelses Kultur”.

Hjemmeside:

Om IT Operators Aps:

IT Operators beskæftiger sig med IT-Drift, service og support. Deres spidskompetencer ligger inden for feltet proces og digitalisering, typisk med IT som værktøjet.

Hjemmeside:

Om T2-Management:

T2-Mangement er en lokal konsulentvirksomhed, som arbejder med rådgivning, sparring og udvikling af virksomheder og iværksættere. Primære kompetenceområder er udvikling af virksomhedens ressourcer samt kompetencer, organisationsudvikling og ledelsessparring.

Hjemmeside:

Om Bizz Zolutions:

Bizz Zolutions hjælper virksomheder til at optimere deres forretning digitalt, øge ressourcer, besparelser og indtjening. De hjælper også med at opnå forretningsmæssige fordele ved professionel drift og rådgivning omkring digital infrastruktur.

Hjemmeside:

Om Signifinans ApS:

Signifinans er et mindre konsulenthus specialiseret i forskellige typer af CFO-/forretningsservices. De leverer alt fra traditionelle accounting services til strategisk sparring dedikeret til virksomhedsledelser, bestyrelser, virksomhedsejere mv. Kerneområderne omfatter interim management, forretningsudvikling, M&A, udvikling og optimering, rådgivning og sparring ift. projekter, etablering af performance management rapportering samt alle øvrige klassiske CFO-services.

Hjemmeside:

Om FirmaPlus:

FirmaPlus repræsenterer et rekrutterings bureau 50+ i Næstved og omegn, som primært hjælper jobsøgende, brancheskifte, virksomheder med rekruttering, jobannoncer, profiludarbejdelse, medarbejderudvikling, trivsel og fastholdelse i 50 + regi.

Hjemmeside:

Om Anzet A/S:

Anzet A/S har hovedsæde i Næstved og hjælper virksomheder på hele Sjælland indenfor Vikar, Rekruttering og HR-support. De hjælper både små og mellemstore virksomheder, samt de største virksomheder på Sjælland.

Hjemmeside:

Har du brug for rådgivning fra de skarpeste hjerner? Så kan vi hjælpe dig.

Kunne et rådgiverforløb være lige det, der får dig videre som iværksætter eller virksomhedsejer?

Så kontakt mig!

Dennis Thyssen

Tlf.: +45 55 88 52 48

E-mail: dlt@naestvederhverv.dk

Gå ikke glip af vores arrangementer, viden og gode nyheder

Ja tak, send mig e-mails på denne her adresse