Spring navigationen over og gå direkte til indhold

Morgenbrief med besøg i Næstveds nye svømmehal

Næstved Kommune og Næstved Erhverv inviterer det lokale erhvervsliv til dialogmøde. Morgenbriefet foregår onsdag den 15. maj kl. 06.30 – 07.45 i den nye svømmehal på Stenlængegårdsområdet i Næstved.

Hvad får man, når man lader håndværkere blande 3500 m3 beton, 510 ton stål, 3727 ton færdige betonelementer og en grund på 10.000 m2? Som noget helt særligt kan vi invitere indenfor, når den kommende svømmehal danner rammen for den næste morgenbrief.

Til denne morgenbrief sætter vi blandt andet fokus på Næstved Havn. Arbejdet med at udvikle en ny bydel på den nuværende havn er gået i gang, og til morgenbrief kan du få den seneste status på arbejdet. Medlemmer af kommunens nye udvalg for udvikling kommer forbi og fortæller om, hvordan man laver en industrihavn om til en havn, som er åben for erhvervsliv og borgere, tidsplanen for arbejdet, og hvordan borgere og erhvervsliv løbende inddrages. I dialogen vil det være muligt at komme med input til, hvad den nye havnebydel skal indeholde.

Foto af Willmedia

Dagens program


Kl. 06.30 | Ankomst, let morgenmad og velkomst ved borgmester Carsten Rasmussen.

Kl. 06.45 | Startskuddet er lydt til udviklingen af den nye havnebydel, og byrådet har nedsat et særligt udvalg, som skal stå for forberedelserne. Udvalget fortæller om status, proces og tidsplan for udviklingen af havnen, og det bliver muligt at komme med input til udvalgets arbejde.

Kl. 07.15 | Rundvisning i den kommende svømmehal.

Få en samlet oversigt og informationer her.

Morgenbrief

Morgenbrief er et uformelt morgenmøde, hvor erhvervslivet kan komme med ind i kommunens maskinrum. Her kan du få en snak om udviklingsprojekter og tiltag af interesse for erhvervslivet. Det vigtigste er, at morgenbrief giver plads til dialog om de emner, som betyder mest for jer lige nu.

Ud over Borgmester Carsten Rasmussen og kommunaldirektør Camilla Nowak deltager flere Byråds-politikere, direktører og centerchefer fra Næstved Kommune ved Morgenbriefen, og der vil derfor være en god mulighed for at få en snak om det, der rør sig i Næstved erhvervsliv lige nu.

Morgenbrief er et åbent møde for virksomheder. Det bliver afholdt 4 gange årligt i samarbejde med en lokal virksomhed. Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig af hensyn til forplejningen. Denne gang har vi kun plads til 70 deltagere.

 

Sidste mulighed for tilmelding

Det er gratis at deltage i arrangementet, men du skal tilmelde dig og eventuelle kolleger senest den 10. maj 2024.

INFO

Tidspunkt

Onsdag den 15. maj
Kl. 06.30 – 07.45

Sted

Den nye Svømmehal
Vandets Kvarter 1, 4700 Næstved

Pris

Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig af hensyn til forplejningen. Der vil blive serveret kaffe og let morgenmad til arrangementet.

Har du spørgsmål til arrangementet?

Så kontakt direktør Rasmus Holst-Sørensen

SE OGSÅ...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag de seneste nyheder, arrangementer og invitationer direkte i din indbakke

Succés med din detailvirksomhed

Drømmer du om at åbne din egen butik eller løfte din forretning til næste niveau. Book et gratis vejledningsmøde!

Se Næstved Erhvervs øvrige arrangementer og kurser

Mere information...

Tilmeld dig dialogmøde for iværksættere og solo-selvstændige

Mød Næstved Erhvervs medarbejdere

Næstved Erhverv er en aktiv del af Næstved Ejendomsforum

Få hjælp til start af egen virksomhed