Spring navigationen over og gå direkte til indhold

Ønsker du at byde på håndværksopgaver til kommunen?

Så kom til Markedsdialogmøde fredag den 5. april Kl. 12.00 til 14.00

Markedsdialogmøde bliver afholdt fredag den 5. april Kl. 12.00 til 14.00 i Musikstalden på Grønnegade Kaserne Kulturcenter, Grønnegade 10.

Næstved Kommune står overfor for at skulle udbyde 38 rammeaftaler fordelt på 10 forskellige fagentrepriser. Hvis du som virksomhed har interesse i at byde ind på disse, så tilmeld dig kommunens Markedsdialogmøde og hør, hvordan du og din virksomhed kan komme i betragtning til at løse opgaverne.

Opgaverne er hver især op til 300.000 kr. og omfatter mindre drifts- og vedligeholdelsesopgaver på kommunale bygninger.

Kommunen vil udbyde aftalerne efter tilbudsloven – en model, som markedet har efterspurgt, og som  er brugt med succes i 2 år. Fordelen ved denne udbudsmodel er, at det kræver mindre dokumentation for den enkelte virksomhed at afgive tilbud.

Din feedback er vigtig

På mødet vil kommunen også gerne høre din mening om kommende udbud. Har du ikke mulighed for at deltage, men har du input – så send dem meget gerne til: scsly@naestved.dk inden 8. april.

Ønsker du at deltage, så skriv en mail senest den 3. april til Chanette Lyngsåe på e-mail scsly@naestved.dk med angivelse af navn og antal deltagere. Der bydes på en let frokost i form af sandwich og sodavand, samt kaffe, te og kage.

Du kan allerede nu komme i betragtning til opgaverne ved at tilmelde din virksomhed til Næstved Kommunes udbudsportal. Se mere her: https://www.comdia.com/naestved-kommune/

Læs mere på kommunen hjemmeside.

Jørgen Michael Rasmussen

Kommunikationskonsulent

SE OGSÅ...

Få vejledning om grøn omstilling

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag de seneste nyheder, arrangementer og invitationer direkte i din indbakke

Mere information...

Rekruttering? Tjek ArbejdskraftAlliancen!

Se film om Næstved Erhverv

Gode råd til dig med detailvirksomhed

Tilskudsmidler & projektstøtte