Spring navigationen over og gå direkte til indhold

Næstved Erhverv lancerer erhvervspodcast

Hvordan skaber man en attraktiv bymidte i 2024? Det er temaet i den første udgave af Næstved Erhvervs nye podcast LEVEBRØD.

LEVEBRØD
I Næstved Erhvervs første podcast har vi inviteret landskabsarkitekt Ida Cecilie Lynggaard fra Næstved Kommune og citychef Nicolaj Lund Jensen fra Næstved Cityforening til en snak med direktør Rasmus Holst Sørensen fra Næstved Erhverv om, hvordan man skaber en attraktiv bymidte i 2024. Hvad er udfordringerne? Og hvordan sikrer vi, at vi også i årene, der kommer, har masser af byliv, mennesker og forretninger i centrum?

Mange byer kæmper med butiksliv, der forsvinder, lokaler der står tomme og forretningsgader, der syner hen. Det er dog ikke det billede, der præger Næstved, hvor der rent faktisk er kommet en hel del nye butikker til i centrum i løbet af de seneste år. "Men bymidter i både de mindre og større byer er i disse år midt i en funktionel forandringsproces og lige nu går det meget stærkt", fortæller Rasmus Holst-Sørensen i podcasten.

LEVEBRØD gør dig klogere på, hvordan kommune, cityforening og den lokale erhvervsservice kan påvirke den aktuelle udvikling.

Vært i udsendelserne er Næstved Erhvervs kommunikationskonsulent Jørgen Michael Rasmussen.

Lyt med!

Din podcastvært er Jørgen Michael Rasmussen

Kommunikationskonsulent i Næstved Erhverv

SE OGSÅ...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag de seneste nyheder, arrangementer og invitationer direkte i din indbakke

Mere information...

Har du styr på din IT-sikkerhed?

Mød Næstved Erhvervs medarbejdere

Bestyrelseskursus for ejerledere

Tilskudsmidler & projektstøtte