Spring navigationen over og gå direkte til indhold

DigitalLead - Danmark's nationale klynge for digitale teknologier - flytter ind hos Næstved Erhverv 

Fra december i år flytter DigitalLead ind med et regionalt satellitkontor på Sct Peders Kirkeplads hos Næstved Erhverv. 

Fra december i år flytter DigitalLead ind med et regionalt satellitkontor på Sct Peders Kirkeplads hos Næstved Erhverv. Klyngen har i forvejen kontorer i Aalborg, Aarhus, Vejle og København, og med kontoret i Næstved er DigitalLead til stede i alle fem regioner, hvilket har været et mål gennem længere tid, hvis man spørger Henrik Aarestrup, som er administrerende direktør for DigitalLead.

Rasmus Holst-Sørensen, direktør i Næstved Erhverv, ser det som et stort aktiv for det lokale erhvervsliv: "Det er et kæmpe scoop for Næstved og for Næstved Erhverv, og betyder, at virksomhederne i Næstved og resten af region Sjælland nu får kortere vej til hjælp til digitale løsninger til innovation og vækst.

Vi glæder os til at aktivere klyngens tilbud ud til vores lokale virksomheder, og fagligt matcher det vores mangeårige indsats for at styrke digitaliseringen af det lokale erhvervsliv i Næstved som fod i hose!

Det bliver DigitalLeads Senior Innovation Manager Niels Milling, som vil bemande kontoret. Niels har allerede sin gang her hos os, men flytter først officielt ind til december.
Stort velkommen til Niels! Og tak til Henrik Aarestrup for tilliden. Jeg glæder mig til samarbejdet. Vi er allerede i gang med at planlægge de første aktiviteter sammen med DigitalLead til gavn for vores virksomheder."

Borgmester Carsten Rasmussen glæder sig også: "Vi skal gøre alt, vi kan for at hjælpe vores virksomheder med at få del i de muligheder som moderne teknologi tilbyder. Med DigitalLead i Næstved kan vi tilbyde alle virksomheder i hele regionen en genvej til optimering på netop deres område".

Rasmus Holst-Sørensen

Direktør i Næstved Erhverv

SE OGSÅ...

Aktuelle kurser fra
Næstved Erhverv

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag de seneste nyheder, arrangementer og invitationer direkte i din indbakke

Mere information...

Din indgang til kommunen

Bliv set! Få sparring om branding

Netværk af private rådgivere

AI: ChatGPT - Fra hype til realitet