Spring navigationen over og gå direkte til indhold

Årets nytårskur var en succes med rekordtilslutning

Tæt på 300 deltagere mødte op til Næstved Erhvervsforening og Næstved Erhvervs Nytårskur 2024 og det er det største antal deltagere i arrangementets historie. Og det blev en festlig eftermiddag.

"Jeg er rigtig glad for, at Næstveds Erhvervsliv støtter så massivt op om arrangementet. Det var dejligt at se så mange mennesker samlet i Kulturcenteret. Med Nytårskuren fejrer vi både vores lokale succéer, vi sætter en streg under det vigtige samarbejde mellem erhvervsliv, erhvervsservice og kommune og så er arrangementet tilmed en god lejlighed til at netværke på tværs og få en god snak med hinanden", udtaler direktør for Næstved Erhverv Rasmus Holst-Sørensen.

Rasmus Holst-Sørensen, direktør hos Næstved Erhverv
Rasmus Holst-Sørensen, Direktør ved Næstved Erhverv

Også borgmester Carsten Rasmussen talte i sin nytårstale om vigtigheden af en god og tæt dialog mellem erhvervsliv og kommune og vigtigheden af at Næstved fortsat vedbliver at være en dynamo i det sydsjællandske område. Et tema, som også forkvinde i Næstved Erhvervsforening Helle Andresen slog an i hendes tale, blandt andet med en henvisning til foreningens fokus på en forbedret infrastruktur omkring Næstved.

På Nytårskuren kunne Rasmus Holst-Sørensen også kåre årets iværksætter-virksomhed i Næstved Kommune. Det blev i år virksomheden SafeDesign, der arbejder med brandrådgivning inden for alle typer af byggeri.

Dagen blev afsluttet med en inspirerende peptalk fra assisterende håndboldtræner for kvindehåndboldlandsholdet Lars Jørgensen om, hvordan man bygger højt-performende teams ved at tage udgangspunkt i folks individuelle forcer.

 

Virksomheden SafeDesign blev kåret som Årets Iværksætter 20244
Assisterende håndboldtræner for kvindehåndboldlandsholdet Lars Jørgensen holder oplæg om stærke teams til Nytårskuren

Skrevet af Jørgen Michael Rasmussen

Kommunikationskonsulent i Næstved Erhverv

SE OGSÅ...

Mere information...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv holdt opdateret

Læs alle vores aktuelle nyheder

Rekruttering? Tjek ArbejdskraftAlliancen

Lær mere om Næstved Erhvervs medarbejdere