Spring navigationen over og gå direkte til indhold

40 iværksættere & solo-selvstændige satte hinanden stævne

Der var et gevaldigt fremmøde, da Næstved Erhverv inviterede kommunens iværksættere og solo-selvstændige til dialogmøde i Kulturhuset Boderne mandag den 13 maj.

"Næstved Erhverv har igennem mange år haft fokus på at gøre en indsats for de lokale iværksættere via vejledning og forskellige typer af kurser, men vi opdagede til vores mange arrangementer, at der var én ting, som var næsten lige så vigtig som de faglige input", fortæller erhvervskonsulent Vivi Johansen.

"Og det var iværksætternes mulighed for at netværke og sparre med hinanden. Det kan være så bekræftende at høre, at andre iværksættere kæmper med de samme udfordringer som én selv, og det kan være dejligt inspirerende at høre, hvordan andre så har tacklet problemerne. Desuden kan det være hårdt at stå alene med dét at skabe en virksomhed fra bunden af - især hvis det er første gang, man prøver det. Her kan man hente styrke ved at sparre med ligesindede. Plus at det giver giver mening at have et forum, hvor det både er nystartede iværksættere og solo-selvstændige, som måske har været i gang længe, der mødes. Det var baggrunden for at lave et møde, hvor det var dialog og netværk, der var i centrum. I følge fremmødet var fornemmelsen rigtig."

På mødet blev det diskuteret, hvordan man i Næstved Erhvervs regi med succés kunne facilitere dialogmøder af denne type for iværksættere og solo-selvstændige fremadrettet og bidragene var mange. Alle deltagere udfyldte tillige en hurtig survey, som vi vil studere grundigt i den kommende tid. Det var det første møde af sin art - men alt tyder på at det ikke var det sidste!

Billede af Dennis Lisner Thyssen på optagelse

Hvor godt kender du Næstved Erhverv og medarbejderne?

Mød alle Næstved Erhvervs medarbejdere og hør om alt det vi kan hjælpe dig og din virksomhed med.

Vivi Johansen

Erhvervskonsulent

Bæredygtighed er kompleks, men også en forretningsmulighed

Sådan sagde bæredygtighedskonsulent Simone Heiberg-Bruhn fra DEM under et interview med Næstved Erhverv.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag de seneste nyheder, arrangementer og invitationer direkte i din indbakke

Mere information...

Opstart af virksomhed

Mød Næstved Erhvervs medarbejdere

Kursus om salg & overdragelse af virksomhed

Din indgang til kommunen