Vækst din virksomhed med en professionel bestyrelse

Bestyrelseskursus

Nyt bestyrelseskursus for ejerledere i Næstved skal styrke ejerlederne i forhold til bestyrelsesarbejdet i egen virksomhed.

Af kommunikationskonsulent Karina Anée Købke, Næstved Erhverv

Nyt bestyrelseskursus støtter lokale virksomheder i at etablere eller styrke en eksisterende bestyrelse – og dermed skabe grundlaget for fremtidig vækst i virksomheden.

– Mange ejerledere er alene med strategi og visioner for deres virksomhed. Manglende sparring omkring virksomhedens strategi og drift kan påvirke top- og bundlinje negativt, og at ejerlederne træder vande, uden at rykke deres virksomhed til nye højder. Derfor udbyder vi nu et bestyrelseskursus til ejerledere i Næstved, som klæder dem godt på til at optimere en eksisterende bestyrelse eller etablere en ny, siger Anders Lichinger, chef for investeringsfremme, Næstved Erhverv.


Bestyrelseskursus for ejerledere i Næstved
Bestyrelseskurset belyser bestyrelsesarbejdet fra flere vinkler.

– Kursusdeltagerne vil blive mødt af et hold kompetente undervisere, med ekspertise og erfaring inden for hver deres område; Ejerledere, professionelle bestyrelsesmedlemmer, advokater, revisorer og rådgivere. På kurset gennemgås centrale og vigtige områder, såsom etablering af en bestyrelse, bestyrelsens sammensætning, bestyrelsesformandens rolle, samspillet mellem ejere, bestyrelse og direktion, pligter og ansvar i bestyrelsen, selskabsloven og årsregnskabet, samspil med revisor, strategiudvikling og en værktøjskasse med bestyrelsens årshjul, forklarer Anders Lichinger.


Varieret undervisning og stærke partnere

Henover 4 undervisningsdage, to i foråret og to i efteråret, suppleres undervisningen af eksterne indlæg fra eksperter hos Danske Bank, Sydbank og Beierholm. Dertil kommer erhvervsprofiler med erfaring i rollen som både bestyrelsesmedlem og ejerleder. Hele kurset afvikles med ZBC som samarbejdspartner og operatør, og med Caspar Rose, der med stor erfaring fra CBS executive, er tovholder igennem hele forløbet.

– Vi er stolte af den store, lokale opbakning fra Danske Bank, Sydbank og Beierholm, og er glade for, at Caspar Rose har sagt ja til at agere vært på bestyrelseskurset. Vi forventer, at hans store viden inden for bestyrelsesarbejdet i ejerledede virksomheder, og hans evne til at tale i øjenhøjde giver gode muligheder for et godt kursusudbytte, fortæller Anders Lichinger.

Læs mere og tilmeld dig her.
Tilmeldingsfristen er 8. april. Der er et begrænset antal pladser, tilmelding er efter først-til-mølle.

Ring til Anders eller send en mail hvis du har spørgsmål
Du kan forvente en fortrolig og professionel dialog, hvor dine præferencer og ønsker bestemmer både hastighed og retning. Anders kan nås på 55 88 52 55 eller abl@naestvederhverv.dk

Gå ikke glip af vores arrangementer, viden og gode nyheder

Ja tak, send mig e-mails på denne her adresse