Spring navigationen over og gå direkte til indhold

Dialogmøde om brugen af kunstig intelligens

Tilmeld dig Dialogmødet den 19. juni 2024 og vær med til at udveksle inspiration, anvendelsesmuligheder og erfaringer inden for AI.

Næstved Erhverv, Digital Lead og Avernus ApS inviterer alle lokale virksomheder til et dialogmøde om brugen af AI, onsdag den 19. juni.

På dagen vil Avernus ApS dele ud af deres erfaringer og perspektiver på AI, samt hvordan de anvender AI i hverdagen. Efterfølgende faciliterer vi en dialog for erfaringsudveksling og vidensdeling om anvendelsesmuligheder af AI.

Dialog og inspiration

AI-mulighederne kalder på refleksion, vidensdeling og dialog mellem virksomheder. Det er derfor Næstved Erhverv, Digital Lead og Avernus ApS inviterer til et dialogmøde. Dialog-mødet er målrettet små og mellemstore virksomheder, som allerede har stiftet bekendtskab med AI eller som har et ønske om at bruge det som et aktivt redskab. 

På dialogmødet får du indblik i, hvordan forskellige brancher og virksomheder arbejder med kunstig intelligens, og du får adgang til relevant sparring og inspiration.

Dialogmødet er et ønske om at facilitere en dialog virksomhederne imellem i et fortroligt rum. Vi vil også tage temperaturen på eventuelle ønsker og behov for en fremtidig vidensdeling og dialog – herunder udvikling af et AI community, hvor der kan afholdes fysiske og online møder på forskellige lokationer.

Sidste mulighed for tilmelding

Sidste mulighed for tilmelding er den 17.juni kl. 12.00.
Der er i alt 20 pladser til mødet som fordeles efter først til mølle-princippet.

INFO

Tidspunkt

Onsdag den 19. juni 2024
Kl. 07.00 - 09.00

Sted

Avernus ApS
Axeltorv 5, 3 Sal th.
4700 Næstved

Pris

Gratis, men tilmelding er nødvendig.

Har du spørgsmål til arrangementet?

Så kontakt chefkonsulent Dennis Lisner Thyssen

Se Næstved Erhvervs øvrige arrangementer og kurser

Mere information...

Kursus om brugen af LinkedIn

Styrk din økonomiforståelse

Få succes med din detailvirksomhed

Hjælp til bæredygtighed