Spring navigationen over og gå direkte til indhold

Dialogmøde for iværksættere & solo-selvstændige

Mød andre iværksættere og solo-selvstændige, skab netværk og del dine erfaringer med andre, der er ved at starte virksomhed op i Næstved Kommune.

Mandag den 13. maj inviterer Næstved Erhverv alle iværksættere til dialogmøde i Boderne fra kl. 17.00 til 19.00. Benyt lejligheden til at lære andre lokale iværksættere at kende og få en dialog om de muligheder og udfordringer, som man møder som iværksætter.

Dialogmøde

Den 13. maj 2024 faciliterer Næstved Erhverv et dialogmøde, hvor du som iværksætter har tid og mulighed for at møde andre iværksættere i dit lokalområde. Vi møder mange iværksættere og solo-selvstændige, der ofte knokler alene med at stable en ny virksomhed på benene og derfor har stort udbytte ud af at møde andre i samme situation som én selv, sparre, få nye inputs og ny motivation.

Dialogmødet handler derfor om at skabe et fortroligt rum for:

  • Gensidig inspiration og opmuntring
  • Gode råd
  • Erfaringsudveksling
  • Selvledelse
  • & netværksskabelse

Mødet ledes af Erhvervskonsulent Vivi Johansen fra Næstved Erhverv, som vil facilitere dialogen. På mødet vil der være plads til at præsentere din virksomhed overfor de andre deltagere - og plads til at sparre med både Vivi og de andre deltagere om opstart af virksomhed i 2024. Dialogmødet vil have fokus på at skabe dialog deltagerne imellem og på det at lære af hinanden.

Næstved Erhverv serverer vand, kaffe og en sandwich til mødet.

Tilmelding

Det er gratis at deltage i arrangementet, men det er nødvendigt at du tilmelder dig på forhånd. Sidste tilmeldingsmulighed er fredag den 10. maj.

INFO

Tidspunkt

Mandag den 13. maj 2024
Kl. 17.00 - 19.00

Sted

Boderne, Salen, Sct. Peders Kirkeplads 8, 4700 Næstved

Pris

Gratis inkl. forplejning

Har du spørgsmål til arrangementet?

Så kontakt erhvervskonsulent Vivi Johansen

SE OGSÅ...

Se Næstved Erhvervs øvrige arrangementer og kurser

Mere information...

På jagt efter en erhvervsgrund?

Skal du i kontakt med Næstved Erhverv?

Næstved Erhvervs netværk af private rådgivere

Hjælp til grøn omstilling